Gegoten brons zwangerschapsbeeld

Bij ons wordt elk bronzen beeld bewerkt door vakmensen in ons eigen atelier, wat resulteert in unieke en hoogwaardige producten.

Het proces begint met het maken van een 3D-print van de mal op basis van was. Vervolgens wordt het brons gegoten volgens de verloren was methode. Hierbij gaat het wasmodel verloren, maar blijft de holte in de mal behouden waar het brons ingegoten wordt. Dit zorgt ervoor dat elk beeldje uniek is en een eigen karakter heeft.

Na het gieten, wordt het beeldje afgewerkt door het lassen en frezen van eventuele oneffenheden. Het beeldje wordt vervolgens gekleurd door middel van patina. Patina is een proces waarbij er hitte en chemicaliën worden gebruikt om het brons een kleur te geven. Hierbij kan gekozen worden voor verschillende kleuren en afwerkingen, zoals een gepolijste of verouderde look.

Ons team van vakmensen werkt met de grootste zorg en aandacht aan elk bronzen beeldje. We streven ernaar om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden en elk beeldje is daarom uniek en met de hand bewerkt.

 

Categorie
Art, Bodybeeld, bronzen zwangerschapsbeeld, Zwangerschapsbeeldje
Tags
Borstbeeld, zwangerschapsbeeld brons
Geen reactie's

Geef een reactie