Veredeld zwangerschapsbeeld

In ons atelier wordt er gebruik gemaakt van een hoogwaardige spuitcabine waarin we meerdere lagen van echt metaal aanbrengen op de buikbeeldjes. De basis van het beeldje is van resin, een sterk en duurzaam materiaal dat lang meegaat. Uiteraard nemen we ook het printproces bij je uit handen. In onze eigen printfarm werken de 3D printers non-stop aan het printen van de beelden. Doordat wij enkel zwangerschapsbeeldjes en beelden van newborn (moeder-kind beeldjes) printen zijn we experts in de optimale instellingen voor de buikbeeldjes voor jouw klanten.

Nadat het beeldje is gemaakt, wordt het met uiterste zorgvuldigheid behandeld. Eerst wordt er een dunne laag metaal gespoten op het beeldje. Hierna wordt er nogmaals een laag metaal aangebracht, net zo lang totdat het gewenste effect is bereikt. Vervolgens ondergaat het beeldje een proces van zandstralen, schuren en polijsten, om een perfecte afwerking te bereiken. Het resultaat is een prachtig zwangerschapsbeeldje, dat is verfraaid met een mooie metalen laag.

We bieden verschillende soorten metaalafwerkingen aan voor onze zwangerschapsbeeldjes. Hierbij kunt u denken aan brons, koper, tin en goudkleuren. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk beeldje voor jouw klant met de grootste zorg wordt afgewerkt, zodat het eindresultaat perfect is.

Categorie
Art, Baby & kinderbeeld, Zwangerschapsbeeldje
Tags
3d scanstudio beginnen, zwangerschapsbeeldje inkopen, zwangerschapsbeeldjes
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.