Inkopen zwangerschapsbeeldjes

Inkoop zwangerschapsbeeldjes

Heb jij een 3Dscanstudio waar je  zwangerschapsscans maakt? Dan besteed je het 3D printen van de zwangerschapsbeeldjes en een- of meerdere nabewerkingen nu waarschijnlijk uit aan verschillende bedrijven. Dat kan makkelijker!

 

Ons verhaal begon als pioniers in de wereld van 3D-scannen van zwangere vrouwen. Al snel ontdekten we onze passie voor het proces achter het maken van zwangerschapsbeeldjes. Dit leidde tot de oprichting van ons eigen atelier, waar we ons specialiseerden in het maken van deze unieke en persoonlijke herinneringen voor aanstaande ouders voor andere scanstudio’s.

 

Naarmate we meer ervaring opdeden, realiseerden we ons dat er veel vraag was naar de kennis en vaardigheden die we hadden opgedaan. We besloten ons te richten op het leveren van complete zwangerschapsbeeldjes, waarbij we niet alleen het printen verzorgen maar ook de volledige nabewerking in verschillende materialen.

 

Inmiddels hebben we een team van experts samengesteld die vanuit ons grote atelier in Haarlem werken aan het creëren van de meest gedetailleerde en tot in de puntjes afgewerkte zwangerschapsbeeldjes. Onze klanten zijn andere scan studio’s die ons inschakelen om hun klanten de beste kwaliteit te bieden.

Onze passie voor het vak en onze toewijding aan de hoogste kwaliteitsstandaarden hebben ons geholpen om te groeien en ons te specialiseren in elke stap van het proces. We zijn er trots op om deel uit te maken van deze prachtige en intieme herinneringen voor aanstaande ouders, en we kijken ernaar uit om nog vele jaren ons vakmanschap te tonen.

 

Doordat we ons richten op jou en ondernemers als jij kunnen we in grote getallen hoogwaardige beeldjes leveren tegen de beste prijs. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in zwangerschapsbeeldjes? Neem vandaag nog contact met ons op!

Girls with printers eigenaresses