FAQ

VEELGESTELDEVRAGEN

Knowledge is having the right answer. Intelligence is asking the right question.

Omdat onze beelden erg gedetailleerd zijn vanuit iedere hoek is het helaas niet mogelijk dit aan te bieden op basis van een foto. Onze 3D scan cabine werkt met 120 camera's waardoor we het moment zeer gedetailleerd weten vast te leggen.

Voor beelden kleiner dan 25CM werken we uitsluitend met gegoten brons. Voor grotere beelden is het ook mogelijk een zogeheten veredeld beeld te bestellen. 

Wij reserveren een tijdsblok van 2 uur voor een scan. Je kunt de scan het beste vergelijken met een fotoshoot, waarbij het erg belangrijk is dat iedereen op z'n gemak is en we uitgebreid alle mogelijkheden met je door kunnen nemen. De scan zelf duurt telkens slechts enkele seconden maar de meeste beelden worden samengesteld uit verschillende scans.

Je vindt hier een overzicht van de prijsindicatie. Houd er rekening mee dat ieder gepersonaliseerd bronzen beeld maatwerk is en we daarom op offerte werken.

Zodra je een scan afspraak hebt ingepland word je door een van onze collega's gebeld om jouw wensen vast door te nemen.

Na de scan ontvang je binnen 14 dagen een uitgebreid prijsvoorstel met de verschillende mogelijkheden.

Na het boeken van de scan afspraak word je door een van onze collega's gebeld om jouw wensen vast in kaart te brengen en de mogelijkheden samen te bespreken. 

Tijdens je scan bespreken we nogmaals de compositie en hoe we tot het door jou gewenste beeld gaan komen. Houd er, vooral wanneer er kinderen gescand worden, rekening mee dat het kan voorkomen dat je je wensen tijdens de scan moet bijstellen aan de haalbaarheid. 

Wij doen onze uiterste beste iedereen op z'n gemak te stellen, maar voor kinderen en bijvoorbeeld  honden kan de scanner vrij indrukwekkend zijn. Voor mannen overigens ook 😉

Tijdens je scan afspraak bekijken we samen al wat voorvertoningen. We kunnen dan bijvoorbeeld nog wat aanpassingen maken in houding en compositie.

Hoewel het in de praktijk nog niet is voorgekomen dat we geen beeld hebben kunnen realiseren waarmee onze klanten niet blij waren, komt het wel veel voor dat het uiteindelijke beeld niet overeen komt met het oorspronkelijke idee.

 

Probeer  zelf vast mee te denken in factoren die kunnen helpen tot het gewenste resultaat te konen. Kom je bijvoorbeeld voor een borstvoedingsbeeld? Boek jouw scan dan rond de tijd dat je kindje normaal drinkt.


Neem gerust een tablet/telefoon met de lievelingsserie van je kind mee, of omkoopmateriaal in de vorm van suiker 😉 

Na het tekenen van de offerte duurt het ongeveer 12-16 weken voor je je beeld in huis hebt. 

We bieden onze gepersonaliseerde bronzen beelden aan vanaf 12 centimeter.

 

De beelden met een metaalcoating beginnen bij 25 centimeter. Voor alle beelden geldt dat hierboven ieder formaat mogelijk is.

Jazeker! We maken het graag een klein feestje voor de ontvanger. Neem voor het bestellen van een cadeaubon even contact met ons op, zodat we dit kunnen personaliseren afhankelijk van de gelegenheid en ontvanger. 

Wij leggen alle dierbare momenten in je leven vast. We scannen dan ook vanaf de eerste tot de laatste adem. 

Absoluut.  Bij stil geboorte kunnen we niet alleen een bronzen beeld voor je verzorgen, maar bijvoorbeeld ook een gepersonaliseerde urn of grafmonument.

 

We komen voor deze scans bij je aan huis. Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op.

Onze scancabine's werkt met hoge detail fotocamera's welke alle 120 tegelijk afgaan. Je hoeft dus niet langer stil te staan dan bij een normale foto.

 

Het maximum per scan is 2 volwassenen en 2 kinderen, eventueel met baby. Het is mogelijk meerdere scans te maken en de beelden digitaal samen te voegen tot één beeld.

Gezinsbeeld brons
Persoonlijk beeld baby brons